Hirdetés

Csúszik a Baldur's Gate: Enhanced Edition

|

Emlékeztek még, hogy szeptember 18-ra tűzték ki a Baldur's Gate felújított változatának megjelenését? A dátum már semmisnek vehető.

Hirdetés

Márciusban azt feltételeztük, hogy a nyár folyamán kerül kiadásra a Baldur's Gate: Enhanced Edition névre keresztelt felújított verziója, majd júliusban megkaptuk a szeptember 18-ra datált dátumot. Mindkettő információ tévesnek bizonyult.

A Beamdog sajnálatos módon bejelentette, hogy a Baldur's Gate: Enhanced Edition további finomításra szorul, ezért szeptember 18 helyett csupán november harmincadikán kerülhet a rajongók kezei közé PC-re, Macre, iOS-re és Androidra. 

Trent Osner, a stúdió vezetője elárulta, hogy miután megvizsgálták a játék jelenlegi formáját és konzultálva a partnereikkel rádöbbentek, hogy a Baldur's Gate: Enhanced Edition-t a lehető legjobb minőségben szeretnék átnyújtani, ezért szükség van a majd két hónapos halasztásra. Ne csüggedjenek azok sem, akik előrendelték a játékot, hiszen Oster szerint valamilyen különleges dologgal kárpótolják majd azokat, akik jó előre bespájzoltak a felújított változatból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)