Hirdetés

Csúszik a Cyberpunk 2077 következő frissítése

|

Februárra vártuk az 1.2-es patchet, de a stúdió ellen kibertámadás közbeszólt.

Hirdetés

Valószínűleg nem az utóbbi időszak a legszebb a CD Projekt RED számára a stúdió alapítása óta. Minden a Cyberpunk 2077 megjelenése körüli botránnyal kezdődött, majd gyors iramban jutottunk el odáig, hogy ellopták a CDPR játékainak forráskódját, amelyen azóta már túl is adtak. A Cyberpunk 2077 frissítése ennek ellenére nem állhat meg, hiszen a fejlesztőknek sok dolgot kell javítaniuk, a PlayStation 5 és Xbox Series S/X kiadásoknak dedikált update-ről nem is beszélve. 

Hirdetés

Az 1.1-es frissítés január végén érkezett, majd február elején befutott az 1.12-es hotfix is, nemsokára pedig megérkezhet a következő nagy javítócsomag, az 1.2. A Cyberpunk 2077 subredditen hívták fel rá a figyelmet, hogy a SteamDB-n új információ bukkant fel a CD Projekt RED játékával kapcsolatban, amely azt jelezte, hogy a fejlesztők elkezdtek valamit komolyan tesztelni. Az 1.1-es verzió január végi megjelenése után azt az ígéretet kapták a felhasználók, hogy a következő hetekben jön az 1.2 is, mely kigyomlálja a legkomolyabb hibákat - viszont ez már biztosan nem februárban fog jönni.

A CD Projekt RED legújabb közleménye alapján a korábban ígért időszakban szerették volna kiadni az 1.2-es javítást, de a stúdiót ért kibertámadás és a frissítés masszívsága miatt ez sajnos nem fog megtörténni, több időre van szükségük hozzá. A csapat elmondása szerint a szóban forgó patch nagyobb volumenű minden eddigi frissítésnél, számos minőségbeli fejlesztést és hibajavítást tartalmaz, ezt szem előtt tartva pedig a március második felét látják reálisnak a kiadását illetően. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)