Hirdetés

Csúszik a Deathloop, unalmasabb lesz így a május

|

A Bethesda több hónappal elhalasztotta a Deathloop megjelenését.

Hirdetés

Alig jött eddig említésre méltó játék, és április sem lesz sokkal izgalmasabb, de májushoz nagy reményeket fűztünk a Resident Evil Village, a Biomutant és a Deathloop miatt. Ez utóbbi viszont jelen állás szerint sajnos csak ősszel fog megjelenni, mint azt a fejlesztő Arkane Lyon egy mai közleményben tudatta velünk.

A megjelenési dátum május 21-éről szeptember 14-ére módosult, így aki emiatt vett volna PlayStation 5-öt, nyugodtan várhat még a vásárlással.

Hirdetés

A csapat a halasztást azzal indokolta, hogy a magas minőség mellett a dolgozók egészségét és biztonságát is szem előtt tartják, az így nyert extra időben pedig tovább fognak dolgozni azért, hogy a Deathloop egy szórakoztató, stílusos, észbontó élményt adjon. Egyúttal elnézést kértek, hogy tovább váratnak minket, és megígérték, hogy hamarosan többet mutatnak meg a játékból.

Eredetileg 2020-ban dobták volna piacra, ezt módosították korábban 2021 tavaszára. Ha egyszer végre megjön, PC-n és PlayStation 5-ön játszhatunk majd vele, illetve 2022 szeptemberében megjelenhet Xbox Series X-re is a Game Pass részeként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)