Hirdetés

Csúszik a Final Fantasy XIV: Endwalker megjelenése

|

Rossz hírünk van azoknak, akik már kivették a szabadnapjaikat november végére.

Hirdetés

Ma hajnalban pörgött le a Final Fantasy XIV legutóbbi fejlesztői napló streamje. Az MMORPG rendezője és producere, Naoki Yoshida, és közösségi menedzsere Toshio Murouchi leültek a kamerák elé, hogy letudják utolsó bejelentéseket az Endwalker tartalmaival kapcsolatban.

Ugyan volt egy-két izgalmas infó, az egész műsort beárnyalta egy szomorú bejelentés. A november második felére tervezett megjelenést ugyanis a csapat eltolta december elejére.

Hirdetés

Yoshida mély meghajlások és bocsánatkérések között jelentette be a két hetes csúszást, amire elmondása szerint azért volt szükség, mert tökéletesre szeretné csiszolni az Endwalkert.

"Ahogy haladtunk a fejlesztéssel, úgy játszottam végig az összes küldetést, és nem tudtam megállni, hogy ne akarjak javítani az Endwalker minőségén. Ez a kiegészítő lesz a Final Fantasy XIV első nagyobb sztorivonalának lezárása, és úgy éreztem, hogy itt most túl kell lépnünk a határainkon, meg kell valósítanunk mindent, amit elképzeltünk."

Az Endwalker után még sok-sok kiegészítő és tartalmi csomag érkezik majd az FFXIV-hez, de a decemberben induló sztori egy hosszú történetszál végét jelenti, amit Yoshi-P és csapata a lehető legjobb formában szeretne leszállítani. Ehhez úgy tűnik, hogy szükségük lesz még két hétre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az új tartalmi beosztás a következő:

  • A korai hozzáférés kezdete előrendelőknek: december 3.
  • A hivatalos indulás dátuma: december 7.
  • Az első raid nyitása: december 21.
  • Az első raid Savage módjának nyitása: január 4.

A csúszás bejelentése mellett azért legalább az utolsó Endwalker trailer is befutott:

A közösség alapvetően jól fogadta a hírt, de sokan dühösek, amiért a korábbi dátumra építve már kivették a szabadnapjaikat, az ilyesmire általában érzékeny az ember, akinek valamennyire terveznie kell az életét a játékokon kívül is. Titeket hogy érint a hír?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)