Hirdetés

Csúszik a Football Manager 2021, az okot nem nehéz kitalálni

|

Ám a jó hír az, hogy elvileg még így is megjelenhet idén a Sports Interactive játéka.

Hirdetés

Sok olyan játékos akad, aki a virtuális focisták irányítása és a cselezgetés helyett inkább menedzserként tevékenykedne egy csapatnál, így nagy valószínűséggel inkább az erre kihegyezett Football Manager szériát választja majd a FIFA-játékok helyett. Emiatt érthető is, hogy már készül a sorozat legújabb felvonása, ami sajnos a tervezettnél némileg később fog csak megjelenni.

Hirdetés

A széria mögött álló Sports Interactive nyilatkozatából kiderült, hogy a világban zajló problémák ellenére lesz idén új Football Manager, de az eredeti tervektől eltérően csak egy picit később fogjuk megkapni. Egyelőre még nem érkezett hír megjelenési dátumról, viszont tekintve, hogy az előző jó néhány rész az ősz kellős közepén, novemberben debütált, valószínűleg az idei részt is ekkortájt tervezték piacra dobni a srácok.

A fejlesztők ezúttal sem mondtak konkrét dátumot, de a csúszás mértékétől függően az is előfordulhat, hogy majd csak decemberben érkezik meg a Football Manager 2021. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)