Hirdetés

Csúszik a Hitman megjelenés

|

Az IO Interactive fejlesztőinek több időre van szüksége, hogy befejezzék a játékot, ezért a kiadó nagyon bölcsen a halasztás mellett döntött.

Hirdetés

A Hitman széria legújabb tagja idén december 8-án került volna a boltokba, ma azonban kiderült, hogy letehetünk arról, hogy a Mikulás puttonyában már egy előrendelői kupon lapul majd. A stúdió szerint a halasztásra azért volt szükség, mert a játék hatalmassá nőtte ki magát.

"Teljesen biztosak akarunk lenni abbam, hogy a játékosok a lehető legjobb élményben részesülnek, ezért is hoztuk meg nehéz szívvel azt a döntést, hogy a játék megjelenését 2016 márciusára halasztjuk. " - nyilatkozta a stúdió. Ez a néhány extra hónap lehetővé teszi majd, hogy több tartalmat pakoljuk a játékba, többet mint eredetileg terveztük, és a megjelenést követően is folyamatosan érkezzenek a frissítések.

Mint az ismeretes, a készülő Hitman epizód valahol félúton lesz az epizodikus forma és az Early Access között, vagyis folyamatosan érkezik majd a tartalom, bár erről még nem beszéltek részletesen a fejlesztők. A csapat most azt ígérte, hogy a jövő hét folyamán rengeteg újdonságot tudhatunk meg a játékról, úgyhogy kíváncsian várjuk, milyen bejelentésekre készülnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)