Hirdetés

Csúszik a King's Bounty II megjelenés

|

Sajnos csak jövőre fog megérkezni a játék, ami időközben már új kiadót is kapott.

Hirdetés

Eredetileg idén jelent volna meg a szerepjátékos elemekkel és körökre osztott harcrendszerrel megfűszerezett King's Bounty II, amin az orosz székhelyű 1C Entertainment dolgozik. Ám most úgy tűnik, hogy kukázni kellett az eredeti tervet, így a rajongók bizony még jó néhány hónapot várhatnak a megjelenésre.

Hirdetés

A jelek szerint idén már biztosan nem kapjuk meg a King's Bounty II-t, mivel az a döntés született, hogy majd csak valamikor 2021 márciusában fog megjelenni a játék PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Nem tudni, hogy mi állhat a csúszás hátterében, de azért érkezett egy kevésbé rossz hír is a projekt háza tájáról, ugyanis kiderült, hogy egy új partneri megállapodás értelmében a Deep Silver töltheti majd be a kiadó szerepét a játék kapcsán.

Ti várjátok már a King's Bounty II-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)