Hirdetés

Csúszik a PC-s Assassin's Creed

|

Hát ez egy ilyen hétvége: késés késés hátán. És a nagyszerű Assasin's Creed sajnos nem az első, és nem is az utolsó ebben a gyászos sorozatban.

Hirdetés

Nemrég még nagyon örültünk, hogy PC-n is kipróbálhatunk egy egzotikus foglalkozást, most meg az Ubisoft friss megjelenési ütemterve szerint a játék PC-s verziója csúszik. Aki a változatosság jegyében máris 2008 elejére tippel, annak ezúttal is szerencséje van: erre a kissé semmitmondó dátumra írták át a PC-s megjelenést. A kiadónál nem töltöttek meg oldalakat a magyarázkodással... Xbox360-ra és PS3-ra viszont továbbra is novemberre van előjegyezve Altaïr barátunk.

altair.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)