Hirdetés

2021-ig csúszik a PlayStation 5 egyik nyitócíme

|

Váratlanul bejelentették, hogy ebben az évben már biztosan nem fog megjelenni a Destruction AllStars, de van egy jó hírünk is.

Hirdetés

Idén júniusban leplezték le a Destruction AllStarst, a Lucid Games munkája pedig a korábbi tervek szerint az egyik első olyan játék lehetett volna, ami már dedikáltan a PlayStation 5 konzolokra jelenik meg, szerepelt a nyitócímek között. Nos, szinte az utolsó pillanatban érkezett a hír, miszerint a novemberi startra már biztosan nem készül el a játék, a megjelenést egészen 2021 februárjáig el kellett tolni. 

Kiderült továbbá, hogy jövő héten érkezik majd egy új előzetes, amiben bemutatják a Destruction AllStars minden apró kis részletét, ennél viszont sokkal fontosabb az, hogy a jelek szerint a kész játékért nem kell egyetlen fillért sem fizetnünk.

Hirdetés

2021 februárjában ugyanis a PlayStation Plus-előfizetők ingyen kapják meg a Destruction AllStarst, ami így mindössze bő két hónappal a PlayStation 5 hivatalos startja után máris PS Plus címként kezdi meg pályafutását. Nyilván a késésnek nem örül senki sem, de örvendetes, hogy nem sokkal a PS5 polcra kerülése után máris egy ilyen ajándékkal lep meg bennünket a Sony.

Nem árt egyébként az sem, hogy hamarosan érkezik az említett előzetes, ugyanis egyelőre elég keveset tudunk még a Destruction AllStarsról, ami valamiféle extrém roncsderbis mókának tűnik az eddig látottak alapján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)