Hirdetés

Csúszik a Shift 2: Unleashed európai premierje

|

Egy héttel később juthatnak Shift 2: Unleashed példányukhoz az európai játékosok.

Hirdetés

A Need for Speed franchise több évig tartó pihentetését leszámítva már szinte mindent kipróbált az Electronic Arts annak érdekében, hogy az NFS név újra régi fényében tündököljön. Az "évente egy NFS" koncepció nem igazán jött be, helyette előrukkoltak az első hallásra eszementnek tűnő "évente több NFS" tervével.



Utóbbi variáció lényege az lenne, hogy a különböző igényeket támasztó játékosok mindegyikét kiszolgálják, aki árkád száguldozásra vágyik, az kap egy könnyed játékot (Need for Speed: Hot Pursuit), aki pedig kőkemény szimulátort, az napestig bogarászhat a beállításokkal (Need for Speed: Shift). Az már teljesen már kérdés, hogy sikerült-e megfelelni a kitűzött célnak és kielégíteni a játékosok igényeit. (Ezt majd nyilván kifejtitek kommentben ki-ki vérmérsékletétől és neveltetése minőségétől függően.)



Elvileg a második, szimulátoros csoportot célozza meg a Shift 2: Unleashed is, ami eredetileg március 24-én jelent volna meg kontinensünkön, és pár nappal később Észak-Amerikában. Az Electronic Arts minden előzmény nélkül váratlanul módosította az európai premier napját, az új dátum immáron március 31. Ezzel szemben az amerikai időpont nem változott, ott továbbra is tartja magát a március 29-i premier.
Még egy érdekes adalék a végére: Talán észrevettétek, hogy szemben elődjével, a Shift 2: Unleashed már NFS előtag nélkül áll rajthoz. Az a helyzet ugyanis, hogy az EA egy külön Shift franchise felépítésében gondolkodik, ami a versenyszimulációs műfaj meghódítása felé tett első határozott lépés lenne.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)