Hirdetés

Csúszik a Silent Hill: Book of Memories

|

Ezen a vasárnap reggelen nem csak az óraátállítás miatt szomorkás a hangulat, sajnos a Vita rajongóknak is van egy rossz hírünk a Silent Hill: Book of Memories kapcsán.

Hirdetés

A leleményesebb olvasó már a cím alapján is sejtheti, arról van szó, hogy csúszni fog a Silent Hill: Book of Memories. Korábban még úgy volt, hogy a Vita európai bemutatójának napján már a boltokba kerülhet, aztán jött egy március 31-ei dátum, de már ettől is búcsúzhatunk.



Sajnos a Konami hivatalosan megerősítette, hogy március végén nem lesz Silent Hill a Vita képernyőjén, annyit nyögtek ki csak hozzá: hamarosan jelzik majd, mire lehet számítani az ügyben. Nem hivatalosan egyébként egy május 31-ei dátumról pletykálnak, de ez gyakorlatilag teljesen mindegy. Szépen lassan már az összes kiadó rászokik a késésre, pedig egyik játék sem lett eddig sokkal jobb attól, hogy sokat vártunk rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)