Hirdetés

Csúszik a Steam nagy nyári játékfesztiválja is

|

A Valve is igazodik a többi digitális eseményhez és a vártnál később indítja el az indie-ket támogató kezdeményezését.

Hirdetés

Márciusban már találkozhattak a játékosok a Steam Game Festivallal, amelynek keretében a Valve felületet biztosított a kisebb független fejlesztőknek, emellett azonban nem csupán a csapatok, hanem a felhasználók is jól jártak, hiszen számos megjelenés előtt álló címet próbálhattak ki.

Hirdetés

Aztán áprilisban kiderült, hogy nyáron új felvonás jön és több mint 40 olyan játékot próbálhatunk majd ki a digitális eseményen, amelyek az elkövetkező egy évben fog megjelenni, ám a The Game Awards házigazdája, Geoff Keighley elárulta, hogy ezúttal nagyobb durranásra számíthatunk. Eredetileg június 9-től 14-ig zajlott volna a móka, ám Keighley most Twitteren bejelentette, hogy a Steam nyári játékfesztiválját egy héttel később, június 16. és 22. között fogják megtartani.

Bár Keighley nem árulta el a csúszás miértjét, azonban tekintve, hogy jelenleg minden erre a hétre tervezett online eseményt eltoltak (legutóbb az EA Play-t) annak érdekében, hogy ne vonják el a figyelmet a rasszizmus elleni megmozdulásokról, így nem nehéz kitalálni a döntés okát. Mellesleg egy korábbi tweetben Keighley azt írta a Sony show elhalasztására, hogy ez a helyes lépés, szóval nem dőreség azt feltételezni, hogy ő maga is szimpatizál a Summer Game Festival késleltetésével. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)