Hirdetés

Csúszik az Ark: Survival Evolved befejezése

|

A többször is elhalasztott Genesis: Part 1 után végül a második részt sem sikerült menetrend szerint befejezni.

Hirdetés

Rájár a rúd az Ark: Survival Evolved két epizódra bontott negyedik DLC-jére. A Genesis első fejezetét anno kétszer is elhalasztották, az eredeti 2019. decemberi megjelenés végül 2020 februárjára csúszott. A jelek szerint pedig a Genesis: Part 2 esetében sem mennek könnyen a dolgok, a Studio Wildcard ugyanis a játék közösségi fórumán jelentette be, hogy március helyett csak május 26-án érkezik az új DLC.

A fejlesztő a több mint egy éve bevezetett otthoni munka viszontagságai mellett a történet méltó lezárását jelölte meg a halasztás fő okaként.

Hirdetés

A Genesis 2 ugyanis az Ark:Survival Evolved sagájának befejező epizódja lesz, tehát a korai hozzáférést is beleszámítva egy 6 éves kaland végére tesz majd pontot.

"Narratív, filmes és end-game szempontból egyaránt nagyon közel áll a szívünkhöz, amit szeretnénk egy nagy fináléval megtisztelni."

-írja a bejegyzés.

A Studio Wildcard azzal igyekszik nyugtatni a csalódott játékosokat, hogy a csúszással nyert extra idő hatalmas különbséget jelent majd a kiegészítő minőségének szempontjából. A Cyberpunk 2077 fiaskója óta bizony már ez is méltányolható ígéretnek számít, csak sikerüljön betartani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)