Hirdetés

Csúszik az Assassin’s Creed Valhalla druidás DLC-je

|

Az ír sziget egy ideig még megússza a viking inváziót, a Ubisoft ugyanis későbbre halasztotta a Wrath of the Druids megjelenését.

Hirdetés

Csak néhány hete számoltunk be arról, hogy április 29-én érkezik az Assassin's Creed Valhalla első nagyobb DLC-je, az ősi Írországba kalauzoló Wrath of the Druids. A rajthoz közeledve azonban a Ubisoft behúzta a kéziféket, a Twitteren értesítve a közönséget Eivor ír kitérőjének halasztásáról.

Az új megjelenési dátum május 13. (nyugi, nem péntek), a bejegyzés szerint a csúszás oka, hogy "kifinomultabb élményt" kaphassunk, a Ubisoft Montrealnak tehát mégsem sikerült vállalható állapotba kalapálni a haragos druidákat.

Hirdetés

A közlemény viszont későbbre egy részletes beszámolót is ígér, melyben elvileg mélyebb betekintést engednek majd a fejlesztési folyamatba.

A halasztás nem különösebben meglepő annak fényében, hogy a november 10-én megjelent alapjátékban máig zajlik a bugmentesítés, a legutóbbi hotfix például négy küldetést hozott helyre. A Valhalla roadmapje szerint egyébként a Wrath of the Druids után idén még egy nagyobb kiegészítő is érkezik a The Siege of Paris képében, ami Párizs viking ostromát eleveníti majd fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)