Hirdetés

Csúszik az IGN Summer of Gaming is, az ok könnyen kitalálható

|

Ugyan csak pár nappal tolták el, de nem indul az eredeti tervek szerint a Summer of Gaming rendezvénysorozat.

Hirdetés

Eredetileg most pénteken, azaz június 5-én startolt volna el az IGN Summer of Gaming, vagyis az az online rendezvénysorozat, amely gyakorlatilag az idei E3 helyét hivatott átvenni, és összefogja egy csomó kiadó digitális prezentációit. Most eldőlt, hogy csak pár nappal később kezdődhetnek el az előadások, az ok pedig nem más, mint ami a héten az összes halasztás mögött áll: az amerikai tüntetések. 

Hirdetés

Az amerikai IGN az alábbi tweetben jelentette be, hogy három nappal később, azaz június 8-án kezdődik majd csak el a Summer of Gaming. Döntésüket azzal indokolták, hogy több más iparági szereplőhöz hasonlóan most ők is hátralépnek egyet, elcsendesednek, és engedik, hogy a náluk sokkal fontosabb hangot kerüljenek előtérbe.

Az USA több nagyávárosában napok óta zajlanak a tüntetések, amelyek George Floyd tragikus halála, és az ezt eltusoló rendőri jelentések következtében indultak el. Az afroamerikai férfi egy rendőri intézkedés során vesztette életét: megfulladt, miután egy rendőrtiszt perceken át térdelt a nyakán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)