Hirdetés

Csúszik egy keveset a Destiny 2: Beyond Light

|

A Bungie úgy döntött, hogy ugyan nem túl sokkal, de elcsúsztatja a kiegészítő megjelenését.

Hirdetés

Idén folytatódik a Destiny 2 története, hiszen érkezik a Beyond Light kiegészítő, ami ráadásul az újgenerációs konzolokra is meg fog jelenni az alapjátékkal együtt. A Bungie korábbi tervei szerint már szeptember végén megkaptuk volna az új kalandot, azonban a srácok végül picit módosítottak a dátumon.

Hirdetés

A Bungie úgy döntött, hogy elcsúsztatja a Beyond Light megjelenését, ami így már nem szeptember 22-én, hanem valamivel később, egészen pontosan november 10-én lesz esedékes. Nem tudjuk, hogy konkrétan miért volt szükség erre a lépésre, de elképzelhető, hogy némi extra polírozásra van szükség, hogy a lehető legjobb élményt kaphassák a rajongók.

A csúszás következtében egyébként a jelenleg tartó Season of Arrivals sem szeptember 22-én, hanem november 10-én fog véget érni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)