Hirdetés

Csúsznak a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition dobozos kiadásai

|

A Nintendo Switch-tulajdonosoknak kell majd a legtöbbet várni.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint már december elején meg kellene jelennie a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition fizikai, dobozos verzióinak, most viszont kiderült, hogy csúszni fognak ezek a kiadások. Annak tükrében, hogy milyen állapotban jelent meg végül (első körben csak digitálisan) a GTA: The Trilogy - The Definitive Edition, nem csodálkozunk ezen a kiadói döntésen. 

Az már konkretizálták, hogy PlayStation és Xbox konzolokra 2021. december 17-én fog megjelenni a The Definitive Edition, a Nintendo Switch-es kiadáson viszont kicsivel nagyobbat tolt a Rockstar Games.

Hirdetés

A Nintendo hibrid konzoljára megjelenő dobozos GTA: The Trilogy - The Definitive Editionnek ráadásul még konkrét megjelenési dátuma sincs, egyelőre csak annyit közöltek az illetékesek, hogy érkezésére valamikor 2022 "elején" lehet számítani. Minderről a Rockstar Games az alábbi tweetben tájékoztatta a nagyérdeműt. 

A Grove Street Games és a Rockstar egyébként jelenleg sem tétlenkedik, folyamatosan dolgoznak a javításokon, a legutóbbi patch például több mint 100 hibáját javít. Hosszú még az út, de legalább elmondható, hogy szépen lassan azért baktatnak rajta. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A GTA: The Trilogy - The Definitive Editionről készített tesztünket itt olvashatjátok, alább pedig videós formában is megnézhetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)