Hirdetés

Már kapható a megújult GameStar!

|

Már csak néhány nap, és kapható a kívül-belül megújult GameStar, a S.T.A.L.K.E.R. Shadows of Chernobyl teljes verziójával.

Hirdetés

Érdemes várni a csütörtököt, Drága Olvasók, mert elérkezett az idő hogy előrukkoljunk a megújult GameStarral - már csak néhányat kell aludni, bár igazából nem is kell, csak ajánlott. (Mármint aludni.) Csináltunk egy videót, hogy bele tudjatok kukkantani, aztán ha megnéztétek, fussuk át, mégis mire számíthattok.

Teljes játékunk a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, mellette World of Tanks kliens, melyhez promóciós kódot osztogatunk. Ismét két címlappal érkezünk, ne zavarjon meg senkit: egyiken a The Elder Scrolls V: Skyrim, másikon a Gears of War 3 látható - mindenki választhat kedvére.

Talán nem meglepő, hogy a legjobban várt játékok előzetesei (Dishonored, Borderlands 2, Rage, Prey 2) és a hónap legizgalmasabb megjelenéseinek tesztjei (Dead Island, The Cursed Crusade, FIFA 12, Resistance 3) alkotják továbbra is a lap fő csapását, de ha belelapoztok, az új dizájn mellett rengeteg apró változást találhattok. Külön Kult rovatot indítottunk például a játékvilág iránt mélyebben érdeklődők kedvéért (és első körinterjúnk alkalmából még azt is boldogan hagytuk, hogy minden játékújságírók ősatyja, és pápája, CoVboy kiosszon bennünket), kedvenc karikaturistánk, Göndöcs Gergely immár külön kis rovat büszke tulajdonosaként rajzolgat nekünk, beépítettük a sablonba a játékok korhatáros besorolását és a platformok listáját, illetve eltöröltük a külön konzol-rovatot (mert mostantól nem választjuk szét a platformokat) és így tovább, és így tovább - meglátjátok.

De legyen ennyi elég, lássuk most a szeptemberi GameStar tartalmát:

ELŐZETES

HÍREK

TES V: SKYRIM

BORDERLANDS 2

DISHONORED

RAGE

RIDGE RACER UNBOUNDED

PREY2

 

TESZT

GEARS OF WAR 3

DEAD ISLAND

THE CURSED CRUSADE

DRIVER: SAN FRANCISCO

ICO

SHADOW OF THE COLOSSUS

FIFA 12

WORLD OF TANKS

GATLING GEARS

RESISTANCE 3

SKYDRIFT

HOLE IN THE WALL

BODYCOUNT

RISE OF NIGHTMARES

NYXQUEST

SPYMOUSE

ETERNITY WARRIORS

ARMA 2: FIRING RANGE

JÁTÉKVÁSÁRLÁSI TANÁCSADÓ

 

HARDVER

HÍREK

PIACTÉR

AMD LLANO

KÖZÉPKATEGÓRIÁS PC-HÁZAK TESZTJE

ASUS EEE PAD TRANSFORMER

VÁSÁRLÁSI TANÁCSADÓ

 

KULT

MINDENT ÁTHATÓ JÁTÉKOK

GAMIFICATION

JÁTÉKOK A MÚZEUMBAN

MÁSVILÁG

 

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)