Hirdetés

[Hamarosan] Ma este fél ötkor rendhagyó GS Live

|

Holnap élőben veszünk tőletek búcsút, és kívánunk majd egy boldogabb új esztendőt, csak hogy januárban megújulva térjünk vissza.

Hirdetés



Az év utolsó GS Live adása nagyon különleges lesz mindenki számára, merthogy egy gigantikus élő kérdez-felelek blokkal készülünk, ráadásul szinte mindenki beül majd a kamerák elé, így tulajdonképpen egy élő arénával zárjuk a 2011-es évet.
Gyu, Endre, Mazur, Mocsy, aDaM és én válaszolunk minden kérdésre, ameddig csak bírjuk, reflektálunk az év megjelenéseire.
Ezen kívül megnézhetitek a PlayIt tudósításunkat is, nem beszélve RG kolléga aránytalanul komolytalan ugrabugrálásáról a stúdióban.
Jah...és, ha már a PlayIt-ről beszélünk, aDaM kolléga Dórit, az új gyakornokunkat is rávette egy kis „terepmunkára", közben pedig (szigorúan rátok gondolva, nektek) készített róla egy képet. Ezt az E3-on tanulhatta...
Ilyen csajokkal dolgozunk mi.



Addig is tekintsétek meg a múlt heti adást felvételről. Jó szórakozást.



Extra hosszú kérdezz-felelek szekciónkba pedig már most szeretettel várjuk kérdéseiteket!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)