Hirdetés

Cthulhu összecsap a leghatalmasabb istenségekkel

|

A hírhedt Cthulhu lesz a Smite következő játszható karaktere, hamarosan nem egy klasszikus mitológiai szereplővel, hanem egy sokkal szőrnyűségesebb teremtménnyel bővül a MOBA.

Hirdetés

Rengeteg különböző kultúra legendás alakja bekerült már a Hi-Rez Studios játékába, a Smite-ba, amiben így nem ritka, hogy a görög, az egyiptomi vagy épp az északi mitológia istenei harcolnak egyetlen csatatéren. Persze mellettük vannak olyan karakterek is, akik nem igazán nevezhetőek istenségnek, nemsokára pedig egy legendás horroríró kitalált rettenete is tiszteletét teszi a játékban.

Hirdetés

A Smite következő játszható karaktere nem más lesz, mint a szörnyűséges Cthulhu, akit sok más gonosz teremtménnyel együtt még H.P. Lovecraft alkotott meg sok évtizeddel ezelőtt. Azt még nem tudni, hogy pontosan mikor köszön majd be az író regényeiből ismert szörnyeteg, ám a Hi-Rez ígérete szerint június közepe táján már köztünk lesz a Nagy Öreg.

Egyébként Cthulhu a Great Old Ones nevezetű pantheon tagja lesz, ebből pedig az következik, hogy a jövőben Lovecraft több karaktere is tiszteletét teheti majd a játékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)