Hirdetés

Cuphead - még mindig szépen fogy

|

Már a megjelenése után nem sokkal is úgy vettük, mintha korlátozott ideig lenne elérhető, és most újabb mérföldkő eléréséhez segítettük hozzá a fejlesztőket.

Hirdetés

Sokat kellett várni a Cupheadre, de teljesen megérte. A nagyon egyedi látványvilágú játékot a kritikusok és a játékosok egyaránt szerették, minek köszönhetően hamarosan jön hozzá egy DLC is.

Hirdetés

Most viszont arról számolt be a Studio MDHR, hogy hárommillió példány kelt el a játékból. Nagyon hálásak mindenkinek, aki játszott vele, és a nagy siker örömére mind Steamen, mind az Xbox Store-ban kedvezménnyel adják a napokban; előbbin 19,99 helyett 15,99 euróba, utóbbin 6900 helyett 5520 forintba kerül. Siessetek, az ajánlat csak holnapig él.

Aki már megvette, tovább várhatja a The Delicious Last Course című DLC-t, melynek részleteit még idén megismerhetjük, de játszani valószínűleg csak jövőre fogunk vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)