Hirdetés

Most már az is élvezheti a Cupheadet, aki nem akar közben agyvérzést kapni

|

Jó hírünk van azoknak, akik szeretik a kihívásokat egy játékban, de nem akarnak vért izzadni.

Hirdetés

Akit megfogott a Studio MDHR retro hangulatú játéka, azonban elriasztotta a nehézségi szint, az két dolgot tehet: megvárja, míg megjelenik a Cupheadre hasonlító játék, az egyszerűbbnek ígérkező Enchanted Portals, vagy némi trükkhöz folyamodik a moddereknek köszönhetően. A dizájn miatt az alkalmi játékosok számára is csábító lehet az oldalnézetes akciójáték, azonban a nehézsége hamar el tudja venni az ember kedvét.

Hirdetés

Egy bizonyos n00bplatformer készítette el azt a modot, amely egy csapásra egyszerűbbé varázsolja a játékmenetet. A modder szerint ezt a Celeste hasonló megoldása inspirálta. A könnyítések között találhatjuk a HP megnövelését (3 helyett 6), a nagyobb fegyversebzést (1,5x) és a plusz érméket (40) is, azonban mielőtt alkalmaznánk, érdemes új mentést készíteni. Egy kis ízelítő belőle: 

Ha kedvet kaptatok hozzá, ide kattintva tölthetitek le. Ti végigjátszottátok már a Cupheadet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)