Hirdetés

Nintendo Switch-re jön a Cuphead és vele együtt az Xbox Live is

|

Jövő hónapban már a hibrid konzolon is játszhatjuk a StudioMDHR különleges alkotását, ami a Microsoft szolgáltatásával karöltve érkezik meg.

Hirdetés

Korábban már szóba került, hogy esetleg mobilokon, illetve a Nintendo legújabb konzolján is elérhető lehet az Xbox Live, és most úgy tűnik, részben tényleg valóra válhat a dolog. Sőt, a jelek szerint egy díjnyertes játék fogja bevezetni a szolgáltatást a gépen.

Hirdetés

A Nintendo nemrég bejelentette, hogy április 18-án Switchre is befut a 2017-ben megjelent Cuphead, ami az utóbbi évek egyik legérdekesebb és egyben legnehezebb alkotása lett, a különleges látványvilágáért pedig díjat is nyert korábban.

Viszont ez még nem minden, ugyanis kicsivel később a Microsoft egyik fejese, Chris Charla az Xbox Wire-ön megerősítette, hogy a Microsoft a StudioMDHR csapatával együtt azon dolgozik, hogy a switches Cupheadben is elérhetőek legyenek az Xbox Live-os funkciók. A szolgáltatással érkező apróságok egy későbbi frissítéssel kerülnek majd be a játékba, így megjelenéskor még nem lesznek elérhetőek.

Ti kipróbáljátok majd Switchen a Cupheadet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)