Hirdetés

Cuphead - jövőre csúszik a The Delicious Last Course DLC

|

Az E3 során még arról volt szó, hogy valamikor 2019-ben megjelenik a DLC.

Hirdetés

Studio MDHR ma bejelentette, hogy idén már biztosan nem fog megérkezni a The Delicious Last Course DLC a Cupheadhez, ugyanis a bővítmény tervezett megjelenését egészen 2020-ig tolták. 

Hirdetés

A fejlesztők közleményükben kiemelték, hogy egyrészt a lehető legtökéletesebb játékélményt szeretnék majd prezentálni a rajongóknak, másfelől pedig mindennél fontosabb nekik dolgozóik egészsége (magyarul nem akarják indokolatlanul túlhajszolni őket, ami dicséretes a szakmában látható sok ellenpélda tükrében), ezért döntöttek úgy, hogy idén még nem készül el a The Delicious Last Course DLC. Ha mással nem is tudtak szolgálni, legalább egy új, nyúlfarknyi előzetest azért kaptunk:

A The Delicious Last Course DLC természetesen PC-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is meg fog jelenni. Ti melyik platformon fogjátok kipróbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)