Hirdetés

A Cuphead csapata nagyon szeretne egyszer Zelda játékot fejleszteni

|

A legutóbbi, külsős indie csapatra bízott Zelda játék hatalmas siker lett, ami beindította rengeteg kisebb fejlesztőcsapat fantáziáját.

Hirdetés

Néhány napja megjelent a Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer című játék, amit nem a Nintendo, hanem egy indie brigád, a Brace Yourself Games rakott össze. A Nintendo a srácokra bízta a Zelda világát, és láthatóan jól tette, hiszen már most hatalmas siker a Switch online üzletében.

Hirdetés

Nem csoda, hogy ez a Studio MDHR érdeklődését is felpiszkálta. Az MDHR srácai felelnek a Cupheadért, és őszintén hiszik, hogy egy egészen egyedi játékot tudnának letenni a franchise asztalára.

"Egy tündöklő Zelda játék, amit 2D-s, kézzel rajzolt, animációs stílus keltene életre. Csak képzeld e,l milyen életet lehelhetne ez az univerzum törzseibe, embereibe és ellenfeleibe! Akárcsak a Cupheadnél, próbára tehetnénk a dizájneri tehetségünket képernyőt kitöltő főbossokkal, egy teljesen más környezetben. Persze minden háttér egy-egy egyedi, kézzel festett csoda lenne, és semmit sem hasznosítanánk újra. Az ötletek listája a végtelenségig pöröghetne. Ez a projekt egy megvalósult álom lehetne!"

Tekintettel arra, hogy a Cadence of Hyrule bizonyította létjogosultságát, nem lehetetlen, hogy idővel az MDHR is megkapja a lehetőséget. Mi biztosan élveznénk a végeredményt, csak előbb a Cuphead DLC-jét fejezhetnék be, amivel nem haladnak valami gyorsan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)