Hirdetés

Ilyen lenne a Dark Souls és a Cuphead szerelemgyereke

|

Könyörögve kérjük az illetékes stúdiókat, hogy hozzanak össze egy ilyen spin-offot, mi pedig azonnal átutaljuk az egész évi fizetésünket, és még az első szülött gyerekünket is hajlandóak vagyunk róluk elnevezni.

Hirdetés

A Cuphead egy kegyetlen játék, amit nem véletlenül hasonlítanak a Dark Soulshoz. Bár ránézésre nagyon nem hasonlít a két játék, egyvalamiben biztosan egyformák: csak és kizárólag az számít, hogy mennyire vagy ügyes, és mennyire ismered a harcokat. Ha meghalsz, az csakis a te hibád.

Hirdetés

A zseniális animációkat készítő 64 Bits csapata most elképzelte, milyen lenne a Cuphead grafikájával és játékmenetével alkotnák újra a Dark Soulst. A videóban feltűnnek a széria legikonikusabb bossai, de természetesen az elmaradhatatlan gurulás sem maradt ki. Azt már mondani sem kell gondolom, hogy a 'Praise the Sun' az első képkockán feltűnik.

Ha készülne egy ilyen játék, azt biztos, hogy rongyosra játszanánk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)