Hirdetés

Cyberpunk 2077 - vethetünk pár pillantást Night City térképére

|

A játékhoz megjelenő művészeti albumot már hirdetik az Amazonon, a borítóján pedig ott díszeleg a világ térképe.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 világa kapcsán a fejlesztők már korábban elmondták, hogy alapterületre Night City kisebb lesz, mint előző játékuk, a The Witcher 3: Wild Hunt, viszont sokkal sűrűbben meg lesz pakolva érdekességekkel és küldetésekkel, nem is beszélve arról, hogy a felhőkarcolókkal zsúfolt várost nem csak horizontálisan, de vertikálisan is bejárhatjuk. A Dark Horse Books gondozásában megjelenik a játékhoz egy művészeti album is, amelynek hirdetésében most vethetünk is egy pillantást a játék térképére. 

Hirdetés

Sokszor halljuk, hogy egy könyvet nem a borítója alapján kell megítélni, viszont ebben az esetben talán kivételt tehetünk, mivel Cyberpunk 2077 világát bemutató művészeti album fedlapját az a térkép díszíti, amelyet még nem láthattunk korábban. A könyvecske Deluxe kiadását nagyjából 30 ezerért lehet előrendelni, és tartalmaz egy Johnny Silverhand (Keanu Reeves) posztert és egy adag matricát is.

A jelek szerint az alkotók nem csak a levegőbe beszéltek, amikor azt mondták, hogy egy kisebb világot terveznek, mint a The Witcher esetében. Persze emiatt nincsen félnivalónk, hiszen a hatalmas vadon bejárása jól állt Geralt kalandjának, de ezek elhagyásával a Cyberpunk valószínűleg sokkal koncentráltabban tudja majd tömöríteni a küldetéseket. A borítót - és vele együtt a térképet - itt csodálhatjátok meg:

[Image] A glimpse of Cyberpunk 2077's map from r/PS4

Úgy tűnik, hogy észak felé még lesznek területek, amik lemaradtak a könyvről, de már ezek alapján is nagyon érdekesnek ígérkezik a Cyberpunk 2077 világa, mivel nem csak a zsúfolt belvárosban fordulhatunk meg, hanem Night City határán is bolyonghatunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)