Hirdetés

Cyberpunk 2077, Assassin's Creed Valhalla és WoW: Shadowlands - ezzel játszunk 2021 első napjaiban

|

Kétséges, hogy valaha is kiheverjük 2020-at, de a játékok sokat segítenek ebben.

Hirdetés

Rekreációs céllal ejtőzünk most, a nagy elhatározásokat sem vesszük igazán komolyan. Ráérünk később is felpörgetni a fordulatszámot, hiszen előttünk áll egy teljes év csupa új és izgalmas játékkal. De amíg azok elkezdenek szállingózni, a régebbieké a terep, és ezáltal osztatlan figyelmünk is.

mazur - BÚÉK, drága olvasók! Fejfájás ellen csak valami nagyon nyugis, nagyon stresszmentes játékot tudok elképzelni magamnak, úgyhogy szerintem folytatom a Havent, bár Julcsi lányom nyaggat, hogy most már fejezzük be a Minecraft Dungeons-be érkezett új pályákat... Jó eséllyel nem fog engedni ebből, de majd akkor nyilazgatok hátulról, talán sikerül ellepleznem, hogy apa rettentően másnapos.

HP - Lassan, de biztosan haladok az Assassin's Creed Valhalla vége felé, 2021-ben talán be is tudom fejezni valamikor. Emellett az év első hétvégéje Cobra Kai 3. évad darálással telik, sosem hittem volna, hogy ennyire bejön majd.

Paca - Na, most már aztán tényleg nem lehet szórakozni, még a Hitman 3 előtt be akarok fejezni egyet a Cyberpunk 2077 - AC Valhalla - Immortals hármasból. Mondjuk magamat ismerve inkább a CoD: Warzone-ban fogok a Rebirth Islandre ugrálni, túl kevés most az energiám ahhoz, hogy elengedjem a komfortjátékokat és valami komolyabba fogjak.

Hirdetés

Gucs - Valószínűleg az újév első hétvégéjén is a World of Warcraft: Shadowlands fog pörögni, de elképzelhető, hogy egy kis Rocket League-re is jut majd idő.

Szabi - Bár megfogadtam, hogy egy darabig nem veszek új játékot, hanem befejezem, amiket elkezdtem, csak megcsúszott a kezem az Immortals Fenyx Rising fölött. Nagyon örülök, hogy a Ubisoftban van még annyi kurázsi, hogy néha-néha ilyen játékokkal is előrukkoljon. Egyelőre elképesztően élvezem a játék fejtörőit és kihívásait, szóval valószínűleg egy ideig nem szabadulok az Arany-szigetről.

Kivi - Az év első hétvégéjén is maradok azoknál a játékoknál, amikkel az utóbbi időben a legtöbbet foglalkoztam. Így leginkább a Cyberpunk 2077-et fogom pörgetni, de várhatóan néhány kör Hades is bele fog férni a szabadidőmbe.

Csirke - Pörgetem tovább a Cyberpunk 2077-et, mellette próbálom behozni a lemaradásomat a Fortnite aktuális szezonjában, nagyon nem törődtem eddig szegény Mandóval, pedig össze kéne szedni a páncéljának a darabjait. Nem ártana végre letudni a Gears 5 sztoribővítményét sem, illetve kislányommal elkezdtük a PAW Patrol: On a Rollt, ami gamerscore-vadászoknak igazi csemege, az első pálya teljesítése után rögtön hozzám vágott a játék 285 pontot.

Chava - Próbálom kipihenni az ünnepek fáradalmait, és mivel egyelőre nem érzek magamban elég erőt a megkezdett nagyok bármelyikének folytatásához, inkább az egyetlen délután/este alatt kipörgethető Twin Mirror végére teszek pontot, előcsalogatva az alternatív befejezéseket is. Eddig nem tűnik tragikusan rossznak, ugyanakkor az is nyilvánvaló, hogy ennél szinte csak jobb játékok születtek a Dontnod tervezőasztalán.

Ti mivel játszotok az év első hétvégéjén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)