Hirdetés

Cyberpunk 2077 - úgy tűnik, végül az átvezetők is belső nézetesek lesznek

|

A korábbi tervekkel ellentétben a különféle átvezető videók alatt sem csodálhatjuk majd meg gondosan megalkotott karakterünket.

Hirdetés

Láthattunk már pár gameplay anyagot a jövőre érkező Cyberpunk 2077-ből, ezek alapján pedig szinte már biztosra vettük, hogy bár alapvetően belső nézetes szerepjátékot készít a CD Projekt Red csapata, de azért az átvezetők során külső nézetre vált a kamera, és teljes testi valójában láthatóvá válik az általunk kreált főhős vagy főhősnő. Nos, a legújabb fejlemények tükrében ezt az egészet szépen elfelejthetjük. 

Hirdetés

A jelek szerint ugyanis a Cyberpunk 2077 átvezető videói is végig belső nézetet használnak majd. Ezt a fejlesztők egy rajongói kérdésre válaszul is megerősítették, illetve azt is elárulták, hogy az ágyjelenetek sem képeznek majd kivételt. 

A játék egy elég részletes karakterkreátorral érkezik, illetve mindenféle menő ruhadarabokat is magára ölthet majd a főszereplő, ezek viszont most már szinte biztos, hogy csak az inventoryt megnyitva, vagy esetleg egy tükör előtt elhaladva, motorunkat vezetve láthatjuk. 

Titeket zavar ez a döntés, vagy egyetértetek a fejlesztőkkel abban, hogy a belső nézet használata jobban segít a beleélésben? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)