Hirdetés

Cyberpunk 2077 - több európai országban is a Bandai Namco adja ki

|

Nem ez az első alkalom, hogy a lengyel stúdió a japán kiadóval együttműködve jelenteti meg a játékát.

Hirdetés

Sajnos egyelőre még nagy titok, hogy pontosan mikor debütál a Cyberpunk 2077, de szerencsére már elég sok részletet tudunk a CD Projekt Red alkotásáról. Dátumot még most nem kaptunk, az viszont kiderült, hogy melyik vállalat gondoskodik majd bizonyos helyeken a kiadói feladatokról.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077-et fejlesztő CD Projekt Red nemrég bejelentette, hogy a Bandai Namco fogja kiadni a játékot összesen 24 európai országban, így többek között Ausztriában, Franciaországban, Németországban, illetve az Egyesült Királyságban is - hazánk esetében ez nem így lesz, mi nem tartozunk bele ebbe a 24 országba. Viszont a megjelenési dátumról továbbra sem derült ki semmilyen részlet.

Egyébként már korábban is előfordult, hogy együtt dolgozott a két csapat, hiszen a The Witcher 2: Assassins of Kings, valamint a The Witcher III: Wild Hunt kapcsán is segítettek a kiadásban a japánok a lengyeleknek. Ugyancsak nem ez lesz az első olyan eset, hogy az Egyesült Államokban pedig a Warner ad ki egy CD Projekt Red játékot, a két cég a Cyberpunk 2077 esetében is együtt fog működni. 

Ti mit gondoltok, mikor jelenhet meg a Cyberpunk 2077?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)