Hirdetés

Cyberpunk 2077 - valószínűleg nem próbálhatjuk ki a megjelenés előtt

|

Jelen állás szerint nem tervez a CD Projekt RED nyílt vagy zárt bétatesztet.

Hirdetés

Valószínűleg nagyon messze van még a Cyberpunk 2077 megjelenése, de a fejlesztők twitteren készséggel válaszolnak a játékosokban megfogalmazódó kérdésekre. Kivéve arra, hogy mennyit kell várni a játékra.

Hirdetés

Egy twitterező rákérdezett, hogy ha majd eljön az alfa- vagy bétateszt ideje, szabadon részt lehet-e benne venni, vagy csak egy szűk csoport kap lehetőséget, de a csapat minden reményt eloszlatva kijelentette, hogy jelenleg nincs tervben sem zárt, sem nyílt béta. A "jelenleg nincs tervben" rész fontos, mert ez bármikor változhat a megjelenésig. Ugyanakkor nem egy online játékról beszélünk, úgyhogy nem lepődhetünk meg, ha eltekint a CD Projekt RED a nyilvános teszteléstől.

Meglátjuk, mit hoz a jövő. Legalább egy demó jól jönne. Vagy bármi. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)