Hirdetés

Cyberpunk 2077 - megválaszthatjuk karakterünk eredetét és kezdőhelyét

|

Ha már úgy alakult, hogy a fejlesztők rendelkezésére áll a Cyberpunk 2020 asztali RPG szabályrendszere, akkor nem restek átemelni néhány megoldást készülő játékukba sem.

Hirdetés

Több szerepjátékban is lehetőségünk nyílt már kiválasztanunk egyet az előre összerakott életpályák közül avatárunk számára, amely aztán kisebb-nagyobb mértékben akár a játékmenetet is befolyásolhatta. Értem ezalatt, hogy ha nemesi vérvonalból származtunk, akkor könnyebben szót értettünk a velünk egyívásúakkal, mint a kocsmapultot támasztó napszámossal. Ez alól a Cyberpunk 2077 sem lesz kivétel, de értelemszerűen csakis a témához illeszkedő háttértörténetek közül választhatunk majd.

Hirdetés

Mellesleg úgy tűnik, hogy a CD Project RED vonzódik a 3-as számhoz, lévén párhuzamosan három fejlesztés is fut ebben az univerzumban, és hogy, hogy nem épp három lehetséges életút mellett tehetjük le a voksunkat. A Nomad feltehetően arra utal, hogy a Night Cityn kívüli Badlands régióból származunk, így ott is kezdjük majd a kalandot, miközben a Street Kid és a Copro utcán töltött gyermekkort, illetve vállalati környezetben lezajlott szocializálódási folyamatot sugallnak.

E két eredettörténet vélhetően városi kezdőterületet jelöl majd ki számunkra, csak épp nem ugyanabban a kerületben. A mellékelt képen látható, hogy egyebek mellett határozhatunk V (vagyis az általunk megszemélyesített tetszőleges nemű karakter) gyerekkori hősének kilétéről, az életét befolyásoló kulcseseményről, sőt az okról is, amiért végül Night Citybe ette a fene.

Ti milyen háttérrel indulnátok el a Cyberpunk 2077 világában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)