Hirdetés

A Cyberpunk 2077 fejlesztői meg akarják változtatni a játékipart

|

A CD Projekt RED srácainak az a célja, hogy ők legyenek azok, akik tudják másképp is csinálni. De mit is jelent ez?

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 egy ambiciózus projekt, amivel szemben a fejlesztőknek is legalább annyi elvárásuk van, mint nekünk. Patrick Mills küldetéstervező szerint meg akarják változtatni az egész ipart.

Hirdetés

Az Edge Magazine-nak adott interjújában elmondta, hogy a megjelenéssel bizonyítani akarnak maguknak, a versenytársaknak és a játékosoknak egyaránt.

"Mindig is fontos része volt a munkánknak, hogy megmutassuk az iparnak, 'így kell csinálni ezt'. Meg akarjuk változtatni az ipart. Ki akarunk állni, és azt akarjuk mondani, hogy mi máshogy is megtudjuk csinálni, nem kell úgy csinálnunk a dolgokat mint a többiek."

Azt nyilván nem részletezte, hogy azt az ipari változást mégis mivel akarják előidézni, de a közelmúltban kiadott demójuk meglehetősen izgalmas (még ha megosztó is) volt.

Mills egyébként hozzátette, hogy a Cyberpunk 2077 nem fog óvatoskodni a politikai témákkal sem. Szerinte a cyberpunk műfajnak muszáj ilyen kérdéseket feszegetnie.

"Amikor más stúdiók azt mondogatják, hogy 'jaj nem, dehogy, itt nincs semmi politikai utalás', akkor mi azt mondjuk, hogy 'de igenis van'. Nem feltétlenül az lesz az üzenet, amire számítasz, ezt neked kell majd felismerned, játék közben."

A tervező odáig ment, hogy az eredeti Cyberpunk RPG alkotójával példálózott.

"A Cyberpunk manapság relevánsabb, mint bármikor. Nem fogunk úgy tenni, mintha nem lenne az. Mike nem is hagyná. Kicsapná a hisztit ha politikamentesre csinálnánk, és a képünkbe vágná, hogy ez csak menő hajakról és fegyverekről szól."

A Cyberpunk 2077-nek még nincs megjelenési dátuma, de PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra biztosan érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)