Hirdetés

Számos kiegészítővel bővül majd a Cyberpunk 2077

|

A CD Projekt Red vezetője arról mesélt, hogy a következő játékuk esetében sem bánnak majd szűkmarkúan a megjelenés utáni tartalmakkal.

Hirdetés

Egyre türelmetlenebből sóvárgunk, hogy az idei évre bejelentett nagy durranások közül végre megkaparinthassunk legalább egyet, de a bájtok istenei nem kegyesek hozzánk, és egyre inkább csúsznak a várva várt játékok. Ezek egyike a Cyberpunk 2077, mely a tervek szerint ősszel érkezik, de a lengyel csapat a megjelenés utánra is komoly terveket dédelget. 

Hirdetés

A CD Projekt Red alapítója és vezérigazgatója, Adam Kiciński most elárulta, hogy igen tekintélyes mennyiségű kiegészítő tartalommal készülnek a szeptember 17-re bejelentett játékhoz. Elmondása szerint a The Witcher 3 esetében látott utat követik majd, azaz egy csomó ingyenes DLC és kisebb bővítmény érkezik a játékhoz megjelenés után.

Mint emlékezetes,  nemcsak új öltözékekkel, gwent lapokkal, fegyverekkel és küldetésekkel gyarapodott az említett szerepjáték a debütálást követően, hanem érkezett még két fantasztikus, fizetős kiegészítő is a Hearts of Stone és a Blood and Wine képében, amelyek megnövelték a játékteret és jócskán kitolták a játékidőt. Valószínű tehát, hogy a Cyberpunk 2077 esetében is számíthatunk hasonlókra, és ha ez a korábban látott minőségben történik, akkor a lengyel csapat már most a zsebében érezheti a pénzünket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)