Hirdetés

Cyberpunk 2077 - furcsa streambe kezdett a CD Projekt RED

|

Váratlanul lőtték fel az adást Twitchen, a rajongók egyelőre nem is tudják hová tenni a dolgot.

Hirdetés

A CD Projekt RED az idei gamescomra majdnem ugyanazzal a demóval érkezett, amit az E3-on is mutattak, pár száz újságírón és iparági nagyágyún kívül azonban egyelőre senkinek nem mutatták meg a Cyberpunk 2077-et.

Hirdetés

Ezért is lepődtek meg rengetegen, amikor Twitchen elindult a Cyberpunk 2077 stream. A Data Transmission In Progress_ (adattovábbítás folyamatban) címmel fellőtt adásban gameplay nincs, van viszont egy nagyon furcsa kód, ami ha tippelnem kéne, bizonyos ciklusonként ismétlődik. Kizártnak tartom, hogy ez nem szándékos (egyesek arra gyanakodtak, hogy valakik feltörték a csatornát, de akkor egészen mást csinálnának vele).

Watch live video from CD PROJEKT RED on www.twitch.tv

Ha engem kérdeztek, tényleg adattovábbítás van folyamatban, csak még senki nem tudja, hogy kell dekódolni az üzenetet. De lehet, hogy ha valaki begépeli az egész kódot egy notepadba és elmenti mp3-ban, annak elárulják, honnan tudja már most letölteni a játék alfáját. Előbb-utóbb valaki fel fogja törni ezt az üzenetet, csak várjuk ki a végét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)