Hirdetés

Cyberpunk 2077 - kár volt reménykedni Ciri felbukkanásában?

|

A Cyberpunk 2077 rendezője kategorikusan kijelentette, hogy ellene van az egész ötletnek.

Hirdetés

Cyberpunk 2077 kapcsán nemrég újra előkerült egy olyan The Witcher 3 easter egg, amely Cirit köti össze valamiféle sci-fi univerzummal. A szóban forgó jelenetben Ciri azokról a univerzumokról mesél Geraltnak, amelyekben az eltelt évek alatt járt, és külön kitér egy olyan világra, amelyben az emberek fémet hordanak a fejükben és repülő hajókkal közlekednek. 

Hirdetés

Persze csupán ennyi alapján ez igazából bármelyik sci-fi univerzum is lehetne, de a rajongók egyből a CD Projekt Red következő játékával kapcsolták össze a dolgot, ehhez padig hozzájárult egy mesterien összevágott rajongói előzetes is, ami a Cyberpunk 2077 trailerét és Ciri narrációját illesztette össze tökéletesen. Erről korábban is írtunk már nektek, de most ismétlésképp megmutatjuk újra, sosem lehet elégszer látni. 

Persze egyből rengetegen kezdtek el reménykedni abban, hogy Ciri tényleg felbukkanhat az új játékban, mi is írtunk már arról, hogy imádnánk, ha ez tényleg megtörténnek. Alig pár napja azonban Adam Badowski, a Cyberpunk 2077 összetörte ezeket az álmainkat. A Polygonnak adott interjújában Badowski elmondta, hogy ő totálisan ellenzi az egész ötletet. Egészen pontosan így fogalmazott:

Mi nem a Kingdom Hearts vagyunk, nem fogunk összekötni univerzumokat. Tudom, hogy nagyon sok rajongó van a csapatban, akik szeretnék Cirit a játékban tudni. De én továbbra is ellenzem ezt az egészet. 

A jelek szerint tehát nincs a kérdésben egyetértés még cégen belül sem, de azért elég valószínű, hogy végül a rendező szava fog dönteni. Egyébként az interjú ezen pontján Marcin Iwiński, a CD Projekt RED társalapítója és egyben ügyvezető igazgatója azzal fordult Badowskihoz, hogy "Talán meg fogod gondolni magad.", majd az újságíróhoz fordulva hozzátette: "Van egy kis remény". 

Ti még bíztok a fentiek alapján ebben a "kis reményben" vagy jobb lenne inkább már most elengedni a dolgot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)