Hirdetés

Cyberpunk 2077 - nagyon odafigyelnek, hogy ne hajszolják túl a fejlesztőcsapatot

|

A CD Projekt Red jól ismeri a crunch nevű jelenséget, és sokkal komolyabban is kezelik a problémát, mint korábban.

Hirdetés

Kétség sem fér hozzá, hogy az utóbbi évek egyik legjobb játéka lett a The Witcher III: Wild Hunt, ami leginkább a fejlesztők fáradhatatlan munkájának köszönhető. Geralt kalandjának megalkotása viszont nem volt zökkenőmentes, így a stúdió igyekszik jobb munkahelyi körülményeket teremteni következő játékának elkészítése közben

Hirdetés

A CD Projekt Red társalapítója, Marcin Iwinski a Kotakunak árulta el, hogy a Cyberpunk 2077 munkálatai során jobban odafigyelnek a játék fejlesztőire is. Állítása szerint vannak olyan helyzetek, amikor nyíltan megmondják a srácoknak, hogy picit keményebben kell dolgozni, de igyekeznek sokkal emberségesebbek lenni és tisztelni a kollégákat. Így ha valakinek szünetre van szüksége, akkor nyugodtan kiszállhat a mókuskerékből, nem lesz semmilyen következménye.

A The Witcher III: Wild Hunt készítése közben előfordultak crunch időszakok, amikor a srácoknak komoly túlórákat kellett vállalniuk, de Iwinski szerint ezúttal nem lesz ennyire rossz a helyzet. Például már azt kommunikálják a fejlesztők felé, hogy nem kötelező elvállalni a késő esti vagy hétvégi munkát, és ez a választási lehetőség valószínűleg sokat javít a munkahelyi légkörön is.

Szerintetek mikorra készülhetnek el a srácok a Cyberpunk 2077-tel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)