Hirdetés

Cyberpunk 2077 - rengeteg súlyos döntést kell hoznunk a történet során

|

A fejlesztők szerint még komolyabb hatásai lehetnek a választásainknak, mint korábban a Witcher széria során.

Hirdetés

A várva várt Cyberpunk 2077-ről a CD Projekt RED írója, Stanisław Święcicki a GamesMaster magazinnal beszélgetett, az interjúban pedig kitértek a játék során a játékos által meghozott döntések fontosságára is.

Hirdetés

A játékban a főhősünk, V történetét sokkal nagyobb mértékben befolyásolhatjuk majd, mint azt korábban bármikor Geralt esetében. Várhatóan így egy roppant szerteágazó sztorit kapunk rengeteg lehetőséggel, úgyhogy várhatóan érdemes lesz majd többször végigjátszani a Cyberpunk 2077-et.

Święcicki kiemelte, hogy V karakterét sokkal több szinten alakíthatjuk, mint Geraltot, aki egy adott személy, saját háttértörténettel. V viszont nem ismeri annyira az adott világot, és próbál kitörni, hogy feljebb lépjen a társadalmi ranglétrán.

Gyakorlatilag V perspektívája nem nagyon különbözik a játékosokétól. Ugyanúgy fel kell fedezniük Night City-t, és a sorsuk csak a saját döntéseiktől függ.

Izgalmasnak hangzik, és remélhetőleg sikerül CDPR-nek az elképzelések szerint megalkotni a Cyberpunk 2077-et.

Szerintetek mire vihetjük majd V-ként a kíméletlen Night City-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)