Hirdetés

Cyberpunk 2077 - az E3-on már játszható lesz?

|

Miután feléledt a hivatalos Twitter-fiók, most arról hallani, hogy az E3-on szerepet kap a The Witcher 3 fejlesztőinek új játéka.

Hirdetés

Még 2013-ban, tehát idén öt éve jelentette be a CD Projekt RED, hogy készül a Cyberpunk 2077, viszont azóta csak nagyon keveset árultak el a játékról. 

Hirdetés

Időközben megjelent a The Witcher 3 és elrajtott a Gwent, de a projekt nem pihent. Egyre valószínűbb, hogy idén már nem fogja vissza magát a csapat, és dönti majd az infókat. A lengyel GRYOnline értesülései szerint a játék minimum egy trailer formájában szerepet kap az E3 során, illetve várhatóan megmutatják az újságíróknak zárt ajtók mögött a játszható változatot. Figyeljük a fejleményeket, és ha lehetőségünk nyílik majd, biztosan kipróbáljuk Los Angelesben.

Addig nézzük meg ismét az első teaser trailert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)