Hirdetés

Cyberpunk 2077 - a CD Projekt RED reagált a pletykákra

|

Az a szóbeszéd terjedt el a világhálón, hogy a The Witcher 3 fejlesztőinek újdonsága, a Cyberpunk 2077 már az idei E3-on játszható lesz. A stúdiót is megkérdezték erről.

Hirdetés

Idén ötödik éve annak, hogy a CD Projekt RED bejelentette a Cyberpunk 2077-et, azóta azonban nagyon kevés részletet hallhattunk a játékról. Mi sem bizonyítja jobban, hogy a játékosok ennek ellenére is töretlenül bíznak a csapatban, minthogy a játék közelmúltban újjáéledt Twitterjének "beep" üzenete futótűzként száguldott végig az interneten. Ezt követte egy több forrás által is harsogott szóbeszéd, miszerint az idei E3-on már kipróbálható lesz a cím. 

Hirdetés

A Eurogamer természetesen azonnal megkereste a stúdiót a dolog hitelességével kapcsolatban, mire a CD Projekt RED szóvivőjétől azt a rövid sablonnyilatkozatot kapták, hogy "nem kommentálnak pletykákat és spekulációkat". 

Viszont ez a látszat ellenére nem rossz hír. A 2016-os E3-mal ellentétben - amikor a cég társalapítója, Marcin Iwinski világossá tette, hogy semmit sem fogunk látni az expón a Cyberpunk 2077-ből - a csapat most nem tagadta a játék lehetséges felbukkanását, inkább úgy tűnik, hogy ennyi idővel a Los Angeles-i esemény előtt nem szeretnének még feleslegesen ígérgetni. Ez teljesen érthető is, ha így van. 

Ha valóban ott lesz a 2018-as E3-on a projekt, mi igyekszünk majd lecsapni rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)