Hirdetés

Kiszivárgott a Cyberpunk 2077 E3 demo... hangja

|

Ha megnézni nem is tudjuk, legalább meghallgathatjuk, miről szólt az alig párszáz embernek megmutatott demó.

Hirdetés

Én azon szerencsések közé tartozom, akik a saját szemükkel láthatták a Cyberpunk 2077-et mozgás közben, de a többieknek ez a gamescomig még biztosan nem adatik meg, már ha ott megmutatják a játékot a nagyközönségnek.

Hirdetés

Bár a helyszínen nyilvánvalóan szigorúan tilos volt fotózni és videózni, valaki a pad alatt a hangrögzítést azért biztos ami biztos elindította a telefonján. Az egyik ilyen demóból származik az alábbi két felvétel, amiben épp Gelencsér Péter mutatja be a játékot. Az ő hangja viszonylag jól kivehető, de ha füleltek, talán maga a játék is érthető a háttérben. Csukjátok be a szemeteket, és próbáljátok meg elképzelni, milyen lehetett.

Az első részért ide, a másodikért ide kell kattintani. Érdemes sietni, mielőtt törlik a netről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)