Hirdetés

Egy kultikus filmre utalt a Cyberpunk 2077 E3-as gameplay trailere?

|

Egy Twitter-felhasználó különös dolgot fedezett fel, az egyik fejlesztő pedig furcsán reagált rá.

Hirdetés

Nyilván még több infóra vágynak a rajongók a Cyberpunk 2077 kapcsán (mint amilyenek az egyedi mellékküldetések és a játék bevállalóssága is voltak), pláne most, hogy a korábban ígértnél még többet kell várni a megjelenésre. Aazonban egy új felfedezés azt jelentheti, hogy még a meglévő anyagokban sem sikerült minden apróságra rábukkanni. 

Hirdetés

Egy Twitter-felhasználó, Matthew McCarty felfedezett valamit a Cyberpunk 2077 legelső gameplay demójában, amit easter eggnek gondol. Az E3 2018-as videó egyik jelenetében a fő karakter belép egy 1237-es számmal jelzett szobába, ahol talál egy halott meztelen nőt a fürdőkádban. Ez elsőre talán nem tűnhet utalásnak, azonban McCarty rámutatott, hogy Stanley Kubrick kultikus filmjében, a Ragyogásban szintén volt egy halott nő a fürdőkádban, ráadásul a 237-es szobában. Easter egg lenne vagy csupán a véletlenek összjátéka?

Persze a dolog nem kerülhette el a CD Projekt RED figyelmét sem, a csapat egyik pályatervezője, Miles Tost reagált a felfedezésre, méghozzá meglehetősen furcsán. Azt írta, hogy "Doesn't look like anything to me", ami egy Westworld-kikacsintásnak tűnik: az HBO-sorozatának kalandparkjában így reagálnak a robotok arra, ha olyat látnak - például a való világból -, amit nem értenek. Hogy Tost ezzel csak ki akart bújni a válasz alól, vagy utalt rá, hogy valóban egy easter eggről van szó, az már látszólag a fantáziánkra van bízva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)