Hirdetés

Cyberpunk 2077 - nem lesz Epic Games Store-exkluzív PC-n

|

Ez érthető is, hiszen van a CD Projekt Rednek saját digitális áruháza, de azért tisztázták a dolgot a srácok.

Hirdetés

Elég nagy port kavart a játékosok körében, hogy több népszerű alkotás is csak az Epic Games saját boltjában kapható, köztük a hamarosan megjelenő Metro Exodus is - ami persze azért később Steamre is ellátogat. A The Witcher sorozat fejlesztői is megszólaltak az ügy kapcsán, és megnyugtatták rajongóikat.

Hirdetés

Jelenleg a játékosok körében a Cyberpunk 2077 az egyik legjobban várt cím, így egy kicsit érthető, hogy a fentebb említett dolog miatt többen is azon aggodalmaskodnak, hogy vajon melyik digitális boltból lesz majd megvásárolható a játék. A fejlesztők azonban most egy rajongónak válaszolva megerősítették, hogy új játékuk semmiképpen sem lesz Epic Games Store-exkluzív.

Örülünk, hogy eloszlatták a kételyeket, de nem túl nagy meglepetés, hogy így döntött a CD Projekt Red, ugyanis a srácoknak is van egy saját webáruházuk, a GOG.com, ahol nagy valószínűséggel elérhető lesz a Cyberpunk 2077.

A Cyberpunk 2077 megjelenési dátumához nyilván most sem kerültünk közelebb, csak remélni tudjuk, hogy nem kell rá egészen 2077-ig várni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)