Hirdetés

Cyberpunk 2077 és Marvel's Spider-Man: Miles Morales - ezzel játszunk a hétvégén

|

A szoba melegébe húzódtunk a farkasordító hideg elől, hogy halkan duruzsoló PC-k és konzolok társaságában új világokat fedezzünk fel.

Hirdetés

Még van egy ki időnk, mielőtt szállingózni kezdenének 2021 első értékelhető alkotásai, ezért kihasználjuk a lehetőséget, hogy faragjunk egy keveset elmaradásaink fenyegetően fölibénk tornyosuló játékhegyéből.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy főként az elmúlt hónapok nagyágyúit nyúzzuk, de a haverok, a gyerekek vagy épp a nosztalgia kedvéért bármikor hajlandóak vagyunk félretenni akár az Assassin's Creed Valhallát és a Cyberpunk 2077-et is.

Hirdetés

Szada - Eléggé rákaptunk a pajtásaimmal a World War Z-re, így remélhetőleg menetelünk tovább a zombiirtásban, amikor pedig egyedül maradok és éppenséggel itthon tartózkodom (mostanában rákaptam a sétákra is), akkor folytatni fogom a Superhot: Mind Control Delete, a Night Call és a Pillars of Eternity: Complete Edition végigjátszásaimat.

mazur - Szuper, hogy Szada szóba hozta, mert én is épp a minap néztem bele a Superhot: MCD-be, és őrülten tetszik, még jobban, mint annak idejét az alapjáték. A hétvégén biztosan befejezem, mellette pedig úgy sejtem, kénytelen leszek PHOGS!-ozni is egy keveset, bár, bevallom, nem a szívem csücske. De hát a gyerek meg igen.

HP - Kicsit akadozik az Assassin's Creed végigjátszás, elértem egy mélypontot, ahonnan most nehéz visszatalálni a flowba. Egy kis Spider-Man: Miles Morales csavarta el a fejem, minden pillanatát nagyon élvezem, szóval simán lehet, hogy New York rabja maradok még jó pár órára, és akkor már a klasszikus Spider-Man DLC-ket is ki kellene pörgetni valamikor. A sok móka nagy felelősséggel jár.

Paca - Folytatom kalandjaimat a Cyberpunk 2077-ben, továbbra is mellékküldetéseket pörgetek; esküszöm, jobban érdekelnek a kisebb karakterek rövidebb sztorijai, mint a nagykép. Most már egy kicsit sietnék, mert a jövő héten jön a Hitman 3, utána meg az Assassin's Creed Valhalla következne.

Csirke - Unalmas fickó vagyok, hetek óta ugyanazt tudom csak leírni: Cyberpunk 2077. Most viszont már tényleg a sztori legvégén járok, figyelmeztetett is a játék, hogy eddig és netovább, ha folytatom a fő történetszálat, akkor vége a kalandnak. A következő dilemma áll előttem: megcsináltam az összes mellékküldetést, a kerületekhez tartozó achievementekhez viszont teljesíteni kéne minden kék rendőrségi megbízást is, de húzzam-e vajon még ezzel az időt, vagy tegyek pontot V történetének végére? Ti mit gondoltok?

Szabi - Egy kicsit megpróbálok leszakadni az Immortals: Fenyx Risingról, úgyhogy inkább a komákkal és tesóval kiegészülve pörgetem a Remnant: From the Ashest, aminek azért vannak komoly gondjai, de alapvetően elég élvezetes időtöltés többedmagunkban. Már csak a végső boss van hátra, de az egyelőre még kifogott rajtunk, tehát a hétvége megkoronázása lesz, ha végre sikerül legyűrni a Root-katonák vezérét. Ezután lehet belenézünk a Subject 2923 DLC-be is egy kis aprításra.

Hunter - Miközben igyekszem lépést tartani a végtelen WoW-verem mélyén rám váró feladathalommal, az Animal Crossing szigetemet is elkezdem intézni. Múlt héten letöltöttem a New Horizonst, és mivel soha nem volt még semmilyen Animal Crossing élményem, most minden nap csak ámuldozok, hogy mi minden van ebben a játékban. Ezen a hétvégén az a tervem, hogy kivágom az összes fát a szigetemen és elrendezem őket valahol, hogy könnyebb legyen menedzselni a körtetermést és a nem-gyümölcs fákról leeső cuccokat. Szükségem lesz most erre a számokban kifejezhetetlen mértékű chill-tartalomra.

Kivi - Bezsákoltam az Epic Games Store-ban a Star Wars Battlefront 2-t, így mindenképpen ezt fogom pörgetni a hétvégén. Az eredeti megjelenést követően nekem kimaradt a játék, viszont a klasszikus Battlefrontokat szerettem, biztosan ezzel is jót szórakozunk majd a haverokkal.

Chava - Épp olyan a fázisban vagyok, amikor egyetlen játék sem képes huzamosabb ideig lekötni, ezért ide-oda ugrálok közöttük, pár órácskát haladok velük, aztán csere jön. A teljesség igénye nélkül a következő címekkel próbálom kibekkelni a téli mélabút: Cyberpunk 2077, Gears Tactics, Star Wars: Knights of the Old Republic II - The Sith Lords, The Outer Worlds: Peril on Gorgon.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)