Hirdetés

Cyberpunk 2077 - messze még a fejlesztés vége

|

Jött egy új videó a játékhoz, amiből megtudtunk néhány érdekességet, illetve azt is, hogy még sok munka vár a CD Projekt Redre.

Hirdetés

Szép lassan érkeznek az új részletek a Cyberpunk 2077 kapcsán, és ha minden igaz, akkor az idei E3-on ismét megnézhetjük majd a lengyel fejlesztőcsapat üdvöskéjét. Viszont a srácok még közel sincsenek készen a nagyszabású projekttel.

Hirdetés

A PlayStation benézett egy kicsit a Cyberpunk 2077 színfalai mögé és közzétett egy videót, amiben számos, a játékhoz kapcsolódó témáról szó esik, így például megtudhatjuk, miért döntött a stúdió az FPS nézet mellett. Emellett az is kiderült, hogy a játék 50 évvel az asztali szerepjáték eseményei után játszódik, ráadásul egy párhuzamos idővonalon, aminek köszönhetően a fejlesztők hűek maradhatnak a cyberpunk világhoz, de ugyanakkor könnyebben tudnak videojátékot készíteni ebből a kalandból.

Végül pedig megtudtuk, hogy még messze van a fejlesztés vége, ami sajnos nem túl jó hír, viszont így legalább nem kapkodják el a dolgot a CD Projekt Red fejlesztői, és remélhetőleg egy kiforrott kalandot adnak majd ki a kezük közül. Egyébként a videóban megszólal Doug Cockle is, aki Geraltnak kölcsönözte a hangját a The Witcher-játékokban.

Ti várjátok már a Cyberpunk 2077 megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)