Hirdetés

A fejlesztés utolsó szakaszában jár a Cyberpunk 2077

|

Nem árult el nagy titkot azzal a CD Projekt, hogy már nincs messze a Cyberpunk 2077 fejlesztésének vége, de legalább jó tudni, hogy minden sínen van.

Hirdetés

Azt azért még nem vehetjük biztosra, hogy új szerepjátéka 2020. április 16-i megjelenési dátumán egy percet sem halaszt már a CD Projekt RED, de az már szinte biztos, hogy komoly újratervezés nem vár a Cyberpunk 2077-re. Erről nemrég a részvényeseknek tartott pénzügyi jelentésében számolt be a lengyel kiadó.

Hirdetés

Elmondták, hogy minden nagyon jól halad, de azt is megjegyezték, hogy picit megugranak a költségek a hajrában:

"A [CD Projekt] csoport összesített vagyonára 2019 harmadik negyedévében nagy hatással voltak a fejlesztési projektek kiadásai, amik a csoport folyamatosan meglévő, új videojátékok és technológiák fejlesztéséből adódó kiadásait összesítik. Az erre a tételre vonatkozó, a jelentésben szereplő összeg növekedése főként a Cyberpunk 2077 fejlesztéséből adódik, ami immár belépett fejlesztésének utolsó, legintenzívebb szakaszába a megjelenést megelőzően"

- áll a jelentésben.

A fentiekben persze nagy meglepetés nincs, hiszen a CD Projekt egy ideje már egészen magabiztosan hirdeti a futurisztikus RPG áprilisi megjelenési dátumát, az pedig az AAA játékok készítésének már bevett tényezője, hogy a projekt utolsó fázisában folyik a legintenzívebb munka. A jelentésben elhangzottak és a megnövekedett költségek egyébként valószínűleg nem aggasztják a CDP befektetőit, hiszen - elsősorban a The Witcher III sikerének köszönhetően - rengeteg játékos várja már a csapat új játékának megjelenését, így az elemzők is kiváló eladási számokat jeleznek előre.

Ti készültök már a Cyberpunk 2077 megjelenésére, vagy egyelőre lefoglalnak az idei játékok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)