Hirdetés

Cyberpunk 2077 - lehetséges, hogy egy FPS-TPS hibrid lesz?

|

A CD Projekt Red új dolgokat is kipróbálhat vadonatúj játékával.

Hirdetés

Sokak számára a maradéktalanul szimpatikus fejlesztőstúdiók utolsó bástyájaként vált népszerűvé a CD Projekt Red csapata. Egy meg nem nevezett forrás szerint új játékuk, a Cyberpunk 2077 merőben más játékmenettel fog operálni, mint a kultikus RPG-széria, a The Witcher.

Hirdetés

Amennyire várja a játékosközösség a Cyberpunk 2077-et, legalább annyira hétpecsétes titokként kezel vele kapcsolatban mindent a CDPR. A titkolózás nagy valószínűséggel az E3 alkalmával véget ér, addig viszont a Gamepressure elhintette, hogy a Cyberpunk egy különleges játékmenettel rendelkezik, ami messze áll a Witcher szériától.

A névtelen forrás szerint a CDPR új címe nem csak "átlagos shooter" lesz, hanem egy olyan, ami a szerepjátékos elemek köré épül, ezzel együtt pedig rengeteg lehetőség elé állítja a játékost. Azt is megjegyezték, hogy az egész közel áll majd a Deus Ex: Mankind Dividedhoz. Olyan információkat is megosztott, miszerint nemrég egy, a Holdon játszódó szegmensen dolgozott a csapat, ami a Titanfall- és a Call of Duty szériához hasonló gyors iramú, "falon szaladgálós" elemeket is tartalmaz.

Persze, minden fajta hivatalos megerősítés nélkül mindezt kezeljétek óvatosanó, mindenesetre érdemes felkészülni valamelyest arra is, hogy a Cyberpunk 2077 lehet ténylegesen szakítani fog a szigorúan külsőnézetes vonallal. Megjelenési dátumról ugyan még csak álmodozunk, a várakozás mindenesetre fokozódik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)