Hirdetés

Cyberpunk 2077 - a gamescomon se látjuk majd az új gameplay demót

|

A CD Projekt RED nem akarja elsietni a bemutatót, még egy kicsit húzzák az agyunkat.

Hirdetés

Azt már az E3 előtt is tudtuk, hogy a lengyel csapat Los Angelesben csak zárt ajtók mögött mutatja majd meg a játékot a szerencsés újságíróknak. Emiatt sokan arra tippeltünk, hogy ismét a gamescomon kapunk egy nagy videót. Tévedtünk.

Hirdetés

A helyszíni beszámolók alapján elég pontos képet kaptunk arról, hogy mire is számíthatunk, a rajongók pedig már el is kezdték vágni a centit, de a CDPR közösségi menedzsere, Marcin Momot most tiszta vizet öntött a pohárba.

Kiderült, hogy a gamescom helyett az idei PAX Westre tartogatják a demót. Szerencsére így is csak egy kicsit több mint egy héttel kell tovább várnunk, hiszen a PAX augusztus 30. - szeptember 2. között kerül megrendezésre. Ennél pontosabbat egyelőre nem tudunk, de reméljük, hogy nem húzzák a végéig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)