Hirdetés

Cyberpunk 2077 - a jövő héten mi is láthatjuk a gameplay demót

|

A PAX Westre tervezett gameplay prezentáció ugyan elmarad, viszont cserébe a CD Projekt RED tart egy külön livestreamet, amelyben megmutatja a Cyberpunk 2077 játékmenetét.

Hirdetés

Eredetileg az volt a terv, hogy az augusztus 30. és szeptember 2. között megrendezésre kerülő PAX Westen egy panel során láthatjuk majd azt a 15 perces gameplay demót, amelyet a mostani Gamescomon is megmutattak zárt ajtók mögött a sajtó képviselőinek, ám a terv változott. 

Hirdetés

A stúdió bejelentette, hogy a PAX Westre tervezett panel elmarad, azonban a rajongók így sem fognak hoppon maradni, ugyanis a lengyel csapat augusztus 30-án egy livestream keretében megmutatja a szóban forgó felvételt. De nem csak ennyire számíthatunk, ugyanis a gameplay demó után fejlesztői interjúkra is sor kerül, amelyeknek köszönhetően még több információt kaphatunk majd a Cyberpunk 2077-ről, például a különböző játékstílusok és a kreatív döntések kapcsán. A livestream augusztus 30-án, pénteken, hazai idő szerint 20:00-kor indul és Twitchen, valamint Mixeren is követhetitek majd. Vagy akár itt: 

A Cyberpunk 2077 megjelenése 2020. április 16-án várható PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)