Hirdetés

Cyberpunk 2077 - nézd itt élőben a gameplay bemutatót!

|

Az E3-on és a gamescomon vetített 45 perces gameplay-t 15 percbe sűrítve mutatja most meg a világnak a CD Projekt RED.

Hirdetés

Miután a sajtó képviselőinek és az expók látogatóinak zárt ajtók mögött kétszer is megmutatták, milyen lesz lopakodósan és öldöklősen játszani a Cyberpunk 2077-et, most eljött az idő, hogy az E3-at és a gamescomot is kihagyók a tavalyi, közel 50 perces videó után újra lássák a játékot mozgásban.

Hirdetés

A lényeg ugyanaz lesz, mint amiről már beszélgettünk egy korábbi videóban, de látni más, mint elképzelni. A leleplezésre ma este 20:00-kor kerül sor, aki élőben szeretné követni, az a CD Projekt RED Twitch vagy Mixer oldalát nyissa meg, de úgy is jó, ha elindítjátok az alább beszúrt videók valamelyikét, épp amelyik megy. Ha az egyik vállalhatatlan minőségű, nézzetek rá a másikra, vagy csekkoljátok a hivatalos YouTube csatornát.

Watch live video from CD PROJEKT RED on www.twitch.tv

Kommentben írjátok meg, hogy hogy tetszett, amit láttatok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)